REFERENSER

********************

När vännen Sten gick bort behövde vi någon som tog ansvar för avskedscermonien, både till form och innehåll. Jenny tog helhetsansvaret i samarbete med oss och andra vänner. Hon gav ceremonien ett innehåll och djup som gjorde att det kändes som Sten satt mitt ibland oss.

Göran Ahlqvist och Niklas Schölin

********************

Hej Jenny.

Vill bara än en gång tacka så jättemycket för en minnesvärd dag. Du tog hand om både oss och minnesceremonin, med värme, humor och hjärta. TACK.Vänligen

Monica Adrian

********************

”Tack så hjärtligt för att du förgyllde vår dag. Styrde upp med att hälsa alla välkomna och även var självgående. Det hade inte kunnat bli bättre! Om vi får något tillfälle i framtiden så kommer det definitivt bli dig igen och vi kommer även att rekommendera dig till andra!”

Nicolie Källström

********************

”Du gjorde vår sista stund med mamma till en fin stund. Den blev precis så som vi ville ha den. Ditt arbete före och under tiden, samt nu efteråt, är fantastiskt. Vi kommer att rekommendera dig till flera som kan tänkas behöva en officiant till någon borgerlig tillställning.”

Ing-Gull, Hans och Lars Averbo

********************

”Tusen tack Jenny! Vi är jättenöjda med namngivningsceremonin. Manuset kändes naturligt men ändå lagom högtidligt. Imponerad över att du lärde dig namnen på alla sex faddrar också! :-)”

Mvh

Anna o Marcus

********************

”Hej Jenny!

Vi är jättenöjda med dagen och din insats i samband med namngivningen för våra tvillingflickor! Proffsigt, trevligt och personligt! Vi uppskattar kommunikationen med dig. Enkelt och raka puckar. Stort tack igen!”

Cissi och Matthias

*******************

”Hej Jenny!

Vi vill tacka dig så mycket för ditt fin fina jobb med Novas namngivning.

Vi är verkligen supernöjda med allt, och den vart precis som vi ville ha den.

Den bästa frågan vi fick på vårt första möte, om hur vi ville att gästerna (och vi) skulle känna när ceremonin var över, var nog den smartaste frågan vi fått. Den kommer jag bära med mig och använda mig av vid andra tillfällen framöver. Gästerna var väldigt nöjda och kom och sa det själva, utan att vi frågat. De tyckte du var proffsig och hela konceptet var intimt, fint och familjärt. Precis som vi ville.”

Så åter igen.Tack!

Susanne Lind Johansson

********************

”Redan från första mailet mellan mig och Jenny kände jag att hon var den rätta personen för att viga oss. Hon var extremt lyhörd, och förstod precis att vi inte ville ha en traditionell vigsel utan något nytt som kunde återspegla oss.

Med sin värme och närvaro lyckades Jenny skapa en vigsel som lämnade inte bara oss berörda utan ett riktigt avtryck i våra och gästernas minne.”

Francesca Barguena Berriel

********************

”När min far plötsligt gick bort i april, 2013, och ansvaret lades på mig att planera begravningen kände jag mig helt handfallen. Valet av officiant var det svåraste, men så fort jag kom i kontakt med Jenny föll bitarna på plats. ”It was a perfect match” som de brukar säga.

Jennys styrka och kunskap guidade oss varsamt genom en annars svår och smärtsam planeringsprocess. Vid första mötet gav hon ett professionellt och tryggt intryck, vilket varade från början till slut, och fokus låg på att lära känna både min far och oss som anhöriga. Med Jennys kontaktnät kunde vi även komma i kontakt med en otroligt talangfull solist, och hennes öga för detaljer bidrog i slutändan till en oerhört personlig och vacker ceremoni, ett tacksamt minne vi för alltid kommer bära med oss.

Vi känner oss alla otroligt hedrade att Jenny valde oss som första uppdrag.

Tusen tack för allt.”

Sofie Edlund med anhöriga

********************

”Det blev en väldigt lyckad dag! Och ett stort tack till dig, ceremonin blev precis som vi ville. Flera gäster berömde din insats och tyckte att ceremonin var väldigt elegant och bra.

Fakturan ser bra ut, precis som överenskommet!

Stort tack igen, du har våra varmaste rekommendationer!”

Bästa hälsningar,

Herr och fru Kennedy

********************

”När man ska gifta sig behövs en förstående och inkännande människa, men också en person som kan ta initiativ. Jenny har alla dessa egenskaper. Vårt bröllop kantades av problem med platser och tider, men under hela den processen förhöll sig Jenny flexibel och positiv. Väl på plats ledsagade Jenny oss

igenom en ceremoni som vi alltid kommer att minnas.”

Stort tack från Nadire & Björn

********************

”Vi är mycket nöjda; det var så härligt att höra att alla verkar ha känt igen Thomas i det du sa. Spelade ingen roll om de var barndomsvän eller jobbarkompis, vuxen eller barn, släkting eller granne! Det har varit tryggt att skapa ceremonin med dig. Du hittade snabbt den rätta tonen och det var fint att allt fokus blev på den friska Thomas för det är det minnet vi behöver nu. Tack!”

Anna Lejdestad

********************

”Vi kunde inte vara mer nöjda att vi fick sån lyckträff när vi letade officiant till vår sons namngivning. Redan vid första mötet kände vi att det var så rätt. Vi fick en personlig, härlig ceremoni med inslag av humor. Fick så mycket positiva kommentarer efteråt från gästerna att ceremonin var lagom, berörande, charmig och alldeles perfekt helt enkelt. Det kändes som att du, Jenny verkligen förstått oss, vilka vi var och vad vi ville ha för stämning. Stort TACK!”

Linda Simonsson

********************