Röst

Speach collageJenny är Logonom, utbildad vid SMI, Högskolan för Musikpedagogik. En Logonom är en pedagog som hjälper dig med din talröst. En frisk röst har alla möjligheter att bli starkare, tydligare och stabilare. Om du ger din röst samma chanser och träning som du ger din kropp i övrigt, så kommer du säkerligen att vinna mycket, både professionellt och socialt.

Välkommen att höra av er om ni önskar just Jennys röst som till exempel talsvar på företaget, eller kanske som speaker till en informationsfilm.

 

 

 

Lyssna till den lilla berättelsen om hur Jenny föddes som
en glimt i sin faders öra, tack vare sin mammas röst!
(Ursprungligen som inledning till Radioteaterns föreställning ”Swedenhielms” från 1957, som sändes  5/12 2014, men här i en bearbetad version för att bli en fristående betraktelse. Sänt i P1 14/2 2015.)

 

Spana också in ”Doris röstfälla” från en föreläsning där jag beskriver vad som kan hända med flickröster som missar målbrottet >>>

 

Vill du träna din röst, och lära dig mer? Du kan börja här och nu!

Tala

”Lär Dig Tala” -En röstpedagog i en liten ask. (Ljud-CD)

Håll till godo med några av spåren!
Beställ hela skivan genom att skicka ett mail till jenny@jennyakerman.com.
Kommer i brevlådan tillsammans med en faktura på 150:-
På skivan finns också flera ytterligare spår, bland annat ett som förklarar röstens anatomi, flera tips på presentationsteknik och ett ingående längre träningspass för dig som verkligen vill både träna och lära dig mer om din egen röst.

 

Introduktion:

 

Tankar kring olika röster:

 

Varför träna rösten? Och hur?

 

Snabbuppvärmning:

 

Vardagsövningar:

 

Lek med rösten:

 

Hitta fler logonomer på www.logonom.se.

Utbildning till logonom på SMI (Högskolan för Musikpedagogik)  >>>