Referenser

 (Referenser från officiantverksamheten och coachning återfinns längre ner)
********************
FÖRELÄSARE

********************

”Jenny, vilken FANTASTISK presentation! Du kan gå HUR långt som helst!”

Tina Eskilsson, konstnär

********************

”Så JÄVLA skönt att vara av med detta! Jag klarade tentan! Din bok gjorde underverk. Även för en dyslektiker som jag fungerar de här metoderna extremt bra. Jag har spritt budskapet till alla jag känner att dom ska köpa boken.”

Thomas Bergström, lastbilsförare

********************

”Tusen tack för ett strålande bra seminarium i går. Empatiskt, intellektuellt och mycket underhållande. Det gav också många praktiska uppslag och ansatser. Ett av de bästa jag sett inom detta område under mina trettio år som civil strategikonsult.”

Pär Malmberg
Överstelöjtnant (reserv)
Stabsofficer

********************

”Som rektor i Malmö och Trelleborg har jag varit runt på en mängd olika föreläsningar och jag har också haft förmånen att röra mig både nationellt och internationellt. Den här föreläsningen med Jenny som jag tog del av idag var något av det absolut bästa jag har hört, och jag skulle aldrig tveka att rekommendera Jenny till vem som helst.”

Anders Wramnell, utbildningschef gymnasiet och vuxenskolan i Trelleborgs kommun.

********************

”Kan man få vardagen att fungera som Bipolär, ha ADHD, hög IQ och vara Asperger-mamma? Lyssna på Jenny som är en underbar
engagerande föreläsare! Inte en minut under hennes föreläsning är utan beröring i det inre!”

Maria Cederlöf, Projektledare Mässan för Psykisk (o)hälsa, EXPO MEDICA

********************

Föreläsningen ”Bli föreläsare”

”Under mina 30 år i kommunikationsbranschen har jag varit på otaliga kurser och föreläsningar i ämnet presentationsteknik. Det som får Jenny Åkerman att verkligen sticka ut är att hon förutom de vanliga grunderna även ger mycket verkningsfulla tips kring hur man på riktigt får publiken med sig från allra första stund och hur man får den att aktivt och intresserat hänga med i de resonemang som man för. Jag har aldrig tidigare lärt mig så mycket som i denna.”

EvaMarie Törnström, Fd Kommunikationschef på Mjärdevi Science Park och Kriminaltekniska laboratoriet,
fn kommunikationsstrateg på LRF

 ********************

Vi går omkring med ett leende på läpparna fortfarande. Det här kommer vi hålla i minnet, länge, länge.”

Irene Broberg, SIDA

********************

”Du lyckades verkligen både inspirera och utmana oss.
Och tack för att du fångade in precis det som vi hade önskat. Det blev en perfekt avslutning på vår nätverksträff.”

Kerstin de Potocki, Stockholms Läns Landsting

********************

”Det var väldigt bra. Riktigt bra med att visa på hjärnan och dess funktioner och att göra det på ett lättförklarligt sätt. Helt annorlunda än de
föreläsningar de vanligtvis har om bemötande. Det som är så bra med Jenny är att hon är en helt vanlig människa, hon försöker inte göra sig till. Hon är väldigt inspirerande, hon är bra på att härma andra, dvs skådespela. Hade hon haft böcker med sig, hade hon sålt en massa.”

Jaana Haaru, Systembolaget Norrbotten

********************

”Hade den stora glädjen att delta den 22 april på ’NLP i en liten ask’. Jag hade fantastiskt skoj. Tack Hjärnladyn för ännu ett föredrag i världsklass!”

Cecilia Rojek

********************

”Jenny Åkerman – en föreläsare att minnas! Collectum hade det stora nöjet att bjuda in Jenny Åkerman som föreläsare på en internkonferens i april 2013. Föreläsningen blev en succé bland medarbetarna. De tre timmarna kändes aldrig långa eftersom Jenny med stor träffsäkerhet blandade seriöst med lättsamt och teori med praktik. Med inlevelse, mimik och uttrycksfullt kroppsspråk bjöd hon på många skratt och tankeväckande insikter.”

Anders Moberg VD Collectum AB

********************

”Med energi, skärpa och humor ledde Jenny Akerman vår konferens i Courmayeur under fyra dagar i mars 2013. Jenny har djup kunskap, en enastående pedagogisk förmåga och är en skicklig retoriker. Som kursdeltagare kan man därför tryggt luta sig tillbaka och följa med på en inspirerande, tankeväckande och lärorik resa om hjärnans förunderliga kapacitet och om mänskligt beteende, kommunikation och attityder. Med sitt positiva sätt, sin starka personlighet och sin snabba tanke lyckades Jenny engagera hela gruppen och vi lämnade konferensen med nyvunna kunskaper, öppnare sinnen och en starkare
vi-känsla. Jag kan varmt rekommendera Jenny som föreläsare och kursledare.”

Pelle Frisack Managing Partner Göteborg Advokatfirman Lindahl

********************

”Tack så mycket! Det var den bästa föreläsningen jag varit med om, du är fantastisk! ”

Maria Tandashvili
Socialsekreterare 
Nykvarns Kommun
********************
OFFICIANT
********************
Hej Jenny.
Vill bara än en gång tacka så jättemycket för en minnesvärd dag. Du tog hand om både oss och minnesceremonin, med värme, humor och hjärta. TACK.Vänligen.
Monica Adrian
********************
”Tack så hjärtligt för att du förgyllde vår dag. Styrde upp med att hälsa alla välkomna och även var självgående. Det hade inte kunnat bli bättre! Om vi får något tillfälle i framtiden så kommer det definitivt bli dig igen och vi kommer även att rekommendera dig till andra!” 
Nicolie Källström
********************
 

”Du gjorde vår sista stund med mamma till en fin stund.  Den blev precis så som vi ville ha den. Ditt arbete före och under tiden, samt nu efteråt,
är fantastiskt. Vi kommer att rekommendera dig till flera som kan tänkas behöva en officiant till någon borgerlig tillställning.”

Ing-Gull, Hans och Lars Averbo

********************

”Tusen tack Jenny! Vi är jättenöjda med namngivningsceremonin. Manuset kändes naturligt men ändå lagom högtidligt. Imponerad över att du lärde dig namnen på alla sex faddrar också! :-)”
 
Mvh

Anna o Marcus

********************

”Hej Jenny!
Vi är jättenöjda med dagen och din insats i samband med namngivningen för våra tvillingflickor! Proffsigt, trevligt och personligt! Vi uppskattar
kommunikationen med dig. Enkelt och raka puckar. Stort tack igen!”

Cissi och Matthias

********************

”Hej Jenny!
Vi vill tacka dig så mycket för ditt fin fina jobb med Novas namngivning.
Vi är verkligen supernöjda med allt, och den vart precis som vi ville ha den.
Den bästa frågan vi fick på vårt första möte, om hur vi ville att gästerna (och vi) skulle känna när ceremonin var över, var nog den smartaste frågan vi fått. Den kommer jag bära med mig och använda mig av vid andra tillfällen framöver. Gästerna var väldigt nöjda och kom och sa det själva, utan att vi frågat. De tyckte du var proffsig och hela konceptet var intimt, fint och familjärt. Precis som vi ville.”
Så åter igen..Tack!

Susanne Lind Johansson

********************

”Redan från första mailet mellan mig och Jenny kände jag att hon var den rätta personen för att viga oss. Hon var extremt lyhörd, och förstod precis att vi ville inte ha en traditionell vigsel utan något nytt som kunde återspegla oss.
Med sin värme och närvaro  lyckades Jenny skapa en vigsel som lämnade inte bara oss berörda utan ett riktigt avtryck i våra och gästernas minne.”

Francesca Barguena Berriel

Vigsel 130914

********************

”När min far plötsligt gick bort i april, 2013, och ansvaret lades på mig att planera begravningen kände jag mig helt handfallen. Valet av officiant var det svåraste, men så fort jag kom i kontakt med Jenny föll bitarna på plats. ”It was a perfect match” som de brukar säga.
Jennys styrka och kunskap guidade oss varsamt genom en annars svår och smärtsam planeringsprocess. Vid första mötet gav hon ett professionellt och tryggt intryck, vilket varade från början till slut, och fokus låg på att lära känna både min far och oss som anhöriga. Med Jennys kontaktnät kunde vi även komma i kontakt med en otroligt talangfull solist, och hennes öga för detaljer bidrog i slutändan till en oerhört personlig och vacker ceremoni, ett tacksamt minne vi för alltid kommer bära med oss.
Vi känner oss alla otroligt hedrade att Jenny valde oss som första uppdrag.
Tusen tack för allt.”

Sofie Edlund med anhöriga

397906_538162916227447_87588747_n

********************

Elin och Timo

10352942_612417525523302_6390887911738564850_n
********************

Sofie och Fredrik
10527382_612788815486173_7848030461229014083_n

********************

”Det blev en väldigt lyckad dag! Och ett stort tack till dig, ceremonin blev precis som vi ville. Flera gäster berömde din insats och tyckte att ceremonin var
väldigt elegant och bra.
Fakturan ser bra ut, precis som överenskommet!
Stort tack igen, du har våra varmaste rekommendationer!”
 
Bästa hälsningar,
Herr och fru Kennedydaniel&elin089 mini
********************

”När man ska gifta sig behövs en förstående och inkännande människa, men också en person som kan ta initiativ. Jenny har alla dessa egenskaper. Vårt bröllop kantades av problem med platser och tider, men under hela den processen förhöll sig Jenny flexibel och positiv. Väl på plats ledsagade Jenny oss
igenom en ceremoni som vi alltid kommer att minnas.”

Stort tack från Nadire & Björn

Bröllop Nadire Björn 17 kopiaFoto: Niklas Åkesson
********************

”Vi är mycket nöjda; det var så härligt att höra att alla verkar ha känt igen Thomas i det du sa. Spelade ingen roll om de var barndomsvän eller
jobbarkompis, vuxen eller barn, släkting eller granne!  
Det har varit tryggt att skapa ceremonin med dig. Du hittade snabbt den rätta tonen och det var fint att allt fokus blev på den friska Thomas för det är det minnet vi behöver nu. Tack!”

Anna Lejdestad

********************
”Vi kunde inte vara mer nöjda att vi fick sån lyckträff när vi letade officiant till vår sons namngivning. Redan vid första mötet kände vi att det var så rätt. Vi fick en personlig, härlig ceremoni med inslag av humor. Fick så mycket positiva kommentarer efteråt från gästerna att ceremonin var lagom, berörande, charmig och alldeles perfekt helt enkelt. Det kändes som att du, Jenny verkligen förstått oss, vilka vi var och vad vi ville ha för stämning. Stort TACK!” 
Linda Simonsson

********************

COACHNING

Jag kontaktade Jenny för ett par år sedan då jag kände ett behov av att reda ut mina tankar och känslor. Jennys sätt att coacha är behagligt, rättframt och alltid med övertygelse om att hitta nya krafter. En övertygelse som smittar. Det är en skön känsla att inte direkt minnas vad som hände, bara att det var bra och att det gav resultat jag ville ha. Att bli coachad av Jenny är som att få ett effektivt möte med sig själv.”

Louise Hoffsten, musiker 

********************

”Inte nog med att Jennys coachning hjälpte mig, den hjälpte mig även att resonera med människor omkring. ”

Daniel Johansson

********************