Föreläsningar

”Jag hade fantastiskt skoj. Tack för ännu ett föredrag i världsklass!”
Cecilia Rojek 

Kommunikation, medarbetarskap och önskade resultat! Jenny Åkerman är en av Sveriges allra populäraste professionella föreläsare, som sedan länge ligger på top 10 på Talarforums lista. Med skön energi och en massa humor, blandat med stort allvar, levererar Jenny den föreläsning ni vill ha. Boka Jenny till er kick-off, till er konferens eller tillfället då hela personalen samlas; föreläsningarna passar alla! Med vetenskapligt väl underbyggda fakta om hjärnan, blandat med träffande exempel ur vardagen lämnar ni föreläsningen sugna på mera samarbete, med bättre självbild och nyförälskade i era egna hjärnor.

2014: Top 10 bland Sveriges hetaste föreläsare >>>

2015: Top 10, Sveriges hetaste föreläsare >>>

2016 Topp 10, Sveriges populäraste talare >>>

Jenny föreläser om hjärnan, kommunikation, rösten, intelligens, minnet, personlighet  …

Speach tall… med flera ämnen.

Hur fungerar den mänskliga hjärnan? Hur utvecklas den? Går det att få ett bättre minne och går det också att öka sin IQ?
Jenny förmedlar en direkt användbar syn på hur vår hjärna kan användas på bästa sätt. Med hennes kunskaper om hjärnan i kombination med pedagogiska listigheter får hon vem som helst att bli både smartare och nöjdare.

KOMMUNIKATION – MED HJÄRNA OCH HJÄRTA Hemligheterna med god kommunikation kan både synas och höras. Därför kan man lära sig hur man kan komma på ”speaking terms” med vem man vill.

FÖRELÄSNING, WORKSHOP ELLER UTBILDNING?
En mycket viktig del inför ett uppdrag är att bli överens om vad som faktiskt ska levereras. Jenny har i princip aldrig hållit samma föreläsning två gånger. För varje nytt uppdrag har du som kund nära kontakt med Jenny, och du får hjälp att fundera fram, bolla idéer och säkert så småningom också hamna i en gemensam syn på vad det är ni egentligen vill ha och behöver.
Ett sådant coachande och kreativt samtalande är ett avgörande recept på önskat resultat.
Jennys sätt att bemöta sina uppdragsgivare, lyssna in, bearbeta och föreslå är en av hennes stora förtjänster, och arbetssättet kan sägas vara tämligen unikt. Med Jennys erfarenhet av personlig coaching, utbildning och pedagogik är det enkelt och självklart att hela tiden skapa nytt.


För att se några exempel, se Filmklipp/Jenny föreläser.

För att läsa några citat från uppdragsgivare, se Referenser.

Douglas Johansson studerar retorik vid Stockholms Universitet och har skrivit om Jennys sätt att tala, beskrivet med retorikens termer.

Douglas Johansson om Jennys retorik >>>
Ladda ner den som PDF här! >>>

Bokningar görs genom Talarforum:
Mail: talarinfo@talarforum.se
Tel 08-546 535 40