Fler föreläsningar

Bli föreläsare! 
En timmes föreläsning med rubriken ”Bli Föreläsare”. Frågor som behandlas är bland andra hur arbetsmarknaden fungerar, vad som är viktigt i jobbet och inte minst vad som är viktigt att tänka på när du står på scenen. Användbara tips och råd utlovas!

Perfekt Paus -RGM
Föreläsning och övningar i RGM, Ronnie Gardiner Method. Vi vet att vi behöver pausa ibland, på jobbet någon eller några gånger om dagen, hemma när vi är lediga, eller varför inte bara för att det är skönt, välgörande och roligt? Trots välmenande uppmaningar om att ”koppla av” så är det precis det som vår hjärna inte kan. Däremot så kan den ”koppla OM”! Utmana den, på önskad nivå, med denna perfekta pausgympa.
Läs mer om RGM här >>>

Studieteknik -För vuxna!
Händer det att du tar hem material i avsikt att läsa det på kvällen? Och händer det att du bär tillbaka det oläst? Den tid som läggs ner på att läsa, lära in och förbereda presentationer är för många alldeles för kort, vi hinner helt enkelt inte. Med en bukett av olika tekniker i snabbläsning, minnesträning, mindmapping och presentationsteknik kan du spara flera timmar. Känslan av att vara påläst och förberedd gör inte bara dig själv trygg, dina kolleger, åhörare och chefer kommer också att värdesätta dina nya färdigheter.
Läs mer om studieteknik här >>>